sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Kevätkuulumisia

Olisikohan nyt näin 5kk tauon jälkeen aika muutamille video- ja kuvakuulumisille... :D

Kaffe pääsi tällä viikolla ensimmäistä kertaa ulkoilemaan.

Vähän mentiin maata viistäen, mutta pikkuhiljaa tähänkin varmaan totutaan.
Kaffen kanssa ollaan totuteltu valjaisiin tässä viime päivinä, kun kelit on alkanut lämpeneen. Kaffe täyttää vuoden juhannuksena, mutta ei olla ulkoiltu ennen tätä, kun Kaffea pelottaa hissiin meneminen niin kovasti, eikä valjaiden pito ole ollut listalla 100 mieluisimman tekemisen joukossa. Tämä ulkoilukokeilu herätti katissa mielenkiintoa, mutta myös pelkoa, ja kotiin palattiin erittäin mielellään. Katsotaan miten homma etenee kesän aikana.


Tänään kokeilin Nuutin kanssa erästä aktivointileikkiä, jonka bongasin Facebookin Ragdollryhmästä. Nuutti ja Kaffe ensin molemmat ihmettelivät, miten herkun saa vesikiposta, mutta lopulta Nuutti kekkasi tempun. Kaffe jäi viereen ihmettelemään, ja sai lohdutuspalkintoja.

Ja tässä muutama kuva tästä matkan varrelta. 


Nuutin nukkumisen tyylinnäyte.


Mukavaa kesän odotusta täältä kaikille!


5 kommenttia:

 1. Reippaaltahan tuo ulkoilu näytti! :) Meidän Juju ei suostu liikkumaan edes boksista pois. Ja Nuutille 10 pistettä ja ragdoll-merkki hienosta ”meripelastuksesta"! Olipa kiva nähdä tätä kaksikkoa pitkästä aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Jujua! Ja joo oli ihan unohtunut muiden kiireiden keskellä tää blogi!

   Poista
 2. Kiva kuulla teistä pitkästä aikaa!
  Melko reipasta ulkoilua kuitenkin, tiedän parikin otusta, joiden toivois liikkuvan edes tuohon malliin.... Ja hauskan näköistä vesileikkiä. :)

  VastaaPoista
 3. Coco ei suostu liikkumaan kuin mökillä.. Hienoa Nuutti ja Kaffe <3 Tuo vesileikki näyttää kivalle, mutta meillä ei ehkä olla ihan noin herkkupyllyjä että tämä temppu onnistuisi :') Nuutti kun on pieni possu <3

  VastaaPoista
 4. Laitoin Sumun leikkimään tuota samaa vesileikkiä, aika kauan meni ennen kuin hoksasi miten homma hoidetaan.

  Sumu sai muuten pikkukaverin vappuna, kun sen oma poika muutti meille! Yhtään ei ole ollut sähinöitä, mutta painit näyttää välillä aika hurjalta. Miten teillä Nuutti sopeutui Kaffen tuloon?

  VastaaPoista